Nederlands / English

Home Wie Wat Waar Hoe FAQ Klanten

 

Een goede vertaling met het juiste effect
Als specialist in taal en vertalen weet Multitaal welk effect een goede vertaling kan hebben voor een organisatie. Daarom werkt Multitaal bij een opdracht altijd met twee taalprofessionals, waarvan in elk geval de vertaler native speaker van de doeltaal is. Nadat deze de tekst heeft afgerond, wordt zijn werk grondig doorgenomen door de tweede taalprofessional.

Verschil maken, juist in lastige situaties
In de loop der jaren heeft Multitaal een omvangrijke, tevreden klantenkring weten op te bouwen. Eigenaar-directeur Astrid Mulder vertelt hierover: "Als alles vlekkeloos gaat, is het niet zo moeilijk. Maar op het moment dat een probleem zich voordoet, bijvoorbeeld door een extreem korte deadline, en een klant is blij met je oplossing, dan komt hij sneller bij je terug en beveelt je aan bij anderen".

Energie laten stromen
Deze werkwijze kenmerkt het streven naar een langdurige klantrelatie, zowel met de opdrachtgever als met de freelance tolk/vertaler. "In een goede samenwerking blijft de energie naar alle kanten stromen", merkt Astrid op. Volgens haar betekent dat zorgen voor, en service bieden aan klanten Ún medewerkers. En dus hoge kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Met die diep geankerde toetsstenen heeft Multitaal haar weg gevonden binnen het mkb, grote bedrijven en de overheid.

Roots van Multitaal
Bij het naderen van het 10-jarig jubileum blijft het vuur volop branden. Eigenaar-directeur Astrid Mulder vertelt enthousiast over Multitaal en haar klanten. De roots van het bedrijf liggen in de reclame- en pr-wereld. Later kwam door een overname de financieel-juridische tak erbij, en wist Multitaal ook klanten uit vele andere branches en vanuit de overheid aan zich te binden. "De dynamiek en eisen die elke branche met zich meebrengt, zijn uniek. Dat maakt het werk afwisselend en het houdt ons fris. En natuurlijk moet je wel een liefde voor taal hebben in dit vak!", vertelt Astrid.

Sterk in-house team
Samen met projectmanager Remco Witte beschikt het in-house team van Multitaal over meer dan 25 jaar ervaring in de vertaalbranche. Remco kent de ins & outs in de branche van talen en vertalen als geen ander. Hij zit namelijk al sinds 1997 in dit vak. Zijn ervaring helpt zowel bij het spreken van de taal van u als klant, als bij het soepel laten verlopen van de verschillende projecten.

Wilt u een keer persoonlijk met ons kennismaken? U bent van harte welkom op ons kantoor, maar we komen ook graag bij u langs. Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

tel: 020-4821678

fax: 084-2231417

info@multitaal.nl